Traiteur

Werkt u onregelmatig en heeft u weinig tijd om boodschappen te doen of gewoon een keer geen zin om in de keuken te staan. Of werkt u wat langer door en wilt u wat bestellen? Dan is dit een lekkere en gezonde vervanging van de notoire pizza en frituur snacks.

Foodsaam biedt een wekelijks gevarieerd menu aan waarbij u uw eigen maaltijd kunt samenstellen. U kunt deze meenemen of thuis of op uw werk laten bezorgen. Maak een keuze uit de vele, regelmatig wisselende voor-, hoofd- en nagerechten. Of kies het speciaal samengestelde weekmenu. Natuurlijk kunt u ook een voor, hoofd of nagerecht apart bestellen.

Catering

Heeft u iets te vieren? Een receptie, jubilea, of een verjaardag? Wij adviseren u graag en zorgen voor een feest dat niet snel wordt vergeten. Wij verzorgen catering bij u thuis of op uw werk. Van een borrel of maaltijd tot volledig verzorgd buffet of diner. Altijd vers, gezond en volgens uw wensen. Zo nemen wij u al het werk uit handen. Eenmalig of op regelmatige basis? In overleg bepalen we wat uw wensen zijn, Foodsaam verzorgt de rest. Informeer naar de mogelijkheden en bekijk onze foto’s.

Proeverijen en kookdemonstraties

Maandelijks organiseren wij in onze winkel proeverijen en kookdemonstraties. Deze zijn altijd actueel en afgestemd zijn op seizoens- en streekproducten afkomstig uit ons mooie Brabant. Tijdens onze proeverijen en kookdemonstraties laten we u graag kennis maken met kleine, bijzondere hapjes, aparte ingredi├źnten en combinaties die anders zijn en anders smaken dan u wellicht gewend bent. Voor advies kunt u natuurlijk bij ons terecht, wij helpen u graag.